fbpx
 
Over easypost
 

Onze missie is om al onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen op vlak van bedrijfspost. Wij verwerken alle uitgaande brieven, pakketten en aangetekende zendingen en dit aan de voordeligste prijzen op de markt. Om onze missie te volbrengen, streven wij continu naar verbetering; we hanteren hierbij een efficiënte en persoonlijke aanpak. Dankzij een diepgaande analyse van uw postprocessen onderzoeken wij hoe wij uw uitgaande bedrijfspost kunnen optimaliseren. Dit doen we samen met ons team van betrokken medewerkers en steeds in lijn met de waarden van onze organisatie.

 
 
Onze waarden
 

Easy, Respect & Happiness vormen de blauwdruk voor alles wat we ondernemen binnen EasyPost. Ze dienen als maatstaf en als inspiratie voor onze medewerkers, onze klanten, onze partners en onze leveranciers.

 
 
 
Easy
 

Onze voornaamste doelstelling is de vereenvoudiging van uw uitgaande bedrijfspost. We hanteren hierbij een kostenefficiënte, laagdrempelige en no-nonsense aanpak. Dankzij duidelijke afspraken, een transparante werkwijze en een persoonlijke service garandeert EasyPost een vlotte en comfortabele samenwerking.

 
Respect
 

Respect draait bij EasyPost rond de drie P’s: planet, people en privacy. Elk van deze pijlers staat centraal in onze werkwijze:

Als bedrijf nemen we onze verantwoordelijk op om onze impact op het milieu te beperken.
We zijn fier op onze mensen en willen hen een gezond en veilig werkklimaat bieden.
We behandelen vertrouwelijke gegevens steeds met de nodige confidentialiteit.

 
Happiness
 

Onze klanten en onze medewerkers maken het hart uit van EasyPost. We doen dan ook hard ons best om het hen zo aangenaam mogelijk te maken. We steunen hierbij op de drie c’s: customer focus, caring for employees en convenience.

We peilen regelmatig naar de bevindingen van onze klanten door middel van tevredenheidsenquêtes.

We streven naar een gezonde work-life balance, gemeenschappelijke doelen en wederzijds respect.

We willen een comfortabele samenwerking op lange termijn opbouwen met alle partijen.

 
 
Geschiedenis
 

EasyPost werd opgericht in 2008 en is uitgegroeid tot dé specialist in postverwerking. Samen met onze 140 geëngageerde medewerkers verwerken we jaarlijks meer dan 30 miljoen poststukken voor meer dan 1200 klanten uit verschillende sectoren. Dit doen we vanuit onze distributiecentra in Loppem, Zellik en Gent. In 2018 hebben we onze klanten in totaal meer dan 3.000.000 euro bespaard. En we blijven ambitieus wat onze toekomstplannen betreft; we zouden ons volume binnen twee jaar graag verdubbelen van 130.000 poststukken vandaag, naar 260.000 in 2020!