fbpx
 

Easyprint

 
Met EasyPrint doen we dat allemaal voor u. In één doorlopende flow, van het uitprinten van uw document tot het leveren bij uw geadresseerde.
 
 
Contacteer ons

Minimaliseer uw administratie

 

Stapels documenten die moeten verstuurd worden vanuit uw organisatie? Of het nu één document is of tienduizend, stuur ze gerust in enkele muisklikken door naar ons. Wij zorgen voor het printen, verwerken en versturen.

 

Bespaar tijd

 

Uw organisatie focust zich op wat er toe doet, zonder dat uw personeelsleden een paar keer per dag naar de printer moeten lopen en iemand alle documenten moet verzamelen en onder enveloppe steken.

 

Bespaar geld

 

Printkosten zijn verleden tijd. Dankzij de grote volumes die we dagelijks verzetten, kunnen we u bovendien bijzonder gunstige print- en verzendtarieven aanbieden.

 

Personaliseer uw zendingen

 

Verandering in huisstijl? Voor ons alvast geen probleem. U doet zelf de aanpassingen aan uw huidige lay-out en interne systemen en stuurt ons het eindresultaat (digitaal) door voor verwerking.

 

Bescherm uw privacy

 

Alles gebeurt in-line. Niemand krijgt dus toegang tot de inhoud van de zendingen, ook EasyPost-medewerkers niet. Het garanderen van uw privacy is onze topprioriteit.

 

Krijg aangename persoonlijke ondersteuning

 

Voor al uw vragen kan u 7/7 rekenen op uw eigen geëngageerde medewerker in onze backoffice. Als u het antwoord al niet gevonden heeft op onze intelligente supportpagina met tal van bruikbare informatie, natuurlijk.

 
 

Onze werkwijze

 
 
 
 
 
Tina Bekaert
Commercial Services Manager at V!GO Group
 
De omschakeling naar EasyPost had geen enkele impact op onze interne werking, maar financieel merkten we onmiddellijk een aanzienlijk verschil.
 
Meer info Wat onze klanten zeggen
 
 
 
Aanvullende diensten
 

Hoe kunnen we uw bedrijf nog steeds helpen optimaliseren?

 
Digitale aangetekende zendingen
 

Digitaliseer uw traditionele aangetekende zendingen. Via EasyPost stuurt u ze vanaf nu digitaal, 100% beveiligd en transparant via ons klantenportaal of een handige plugin in uw e-mailsoftware.

 
Meer info
 
Postophaling en verwerking
 

We halen al uw post dagelijks op, verwerken hem in ons productiecentrum en bezorgen alles nadien bij Bpost, onze ervaren partner dat verantwoordelijk is voor de distributie van de post. Eenvoudig, efficiënt en goedkoop.

 
Meer info