fbpx
 

Digitale aangetekende zendingen

 
Digitaliseer uw traditionele aangetekende zendingen. Via EasyPost stuurt u ze vanaf nu digitaal, 100% beveiligd en transparant via ons klantenportaal of een handige plugin in uw e-mailsoftware.
 
 
Contacteer ons

Verstuur eenvoudig en win tijd

 

Vergeet tijdrovende traditionele aangetekende zendingen: u kan al uw digitale aangetekende zendingen papierloos versturen via een plugin in uw e-mail software (Outlook, Gmail,…) of via ons EasyPost digitaal klantenportaal.

 

Verzend en ontvang transparant

 

Via het beveiligd klantenportaal houdt u gemakkelijk het overzicht op al uw verzonden digitale aangetekende zendingen. Dankzij een gedetailleerde opvolging weet u perfect wanneer de zending is aangekomen, wanneer ze is geopend, en of de ontvanger ze heeft aanvaard of geweigerd.

 

Bespaar aanzienlijk

 

Uw aangetekende zendingen voortaan digitaal versturen, dat betekent ook dat u geen dure portkosten op de zegel meer moet betalen. En dat u geen papier meer hoeft te gebruiken. Een flinke besparing op jaarbasis!

 

Veilig

 

Dankzij ons beveiligd platform, een correcte authentificatie van de verzender en het transparante proces heeft u steeds juridische zekerheid over uw aangetekende zendingen. Het betwisten of manipuleren van aangetekende zendingen wordt onmogelijk.

 

Volg digitaal op

 

U krijgt toegang tot ons digitaal klantenportaal, waar u afgiftebewijzen van uw aangetekende zendingen eenvoudig kan raadplegen tot tien jaar na datum. Zo ontzorgen we u ook op administratief vlak.

 

Krijg aangename persoonlijke ondersteuning

 

Voor al uw vragen kan u 7/7 rekenen op uw eigen geëngageerde medewerker in onze backoffice. Als u het antwoord al niet gevonden heeft op onze intelligente supportpagina met tal van bruikbare informatie, natuurlijk.

 
 

Onze werkwijze

 
 
 
 
 
Tom Aerts
Head of document services
 
EasyPost garandeert ons dezelfde service als Bpost maar dan aan interessantere tarieven en op een flexibelere manier. Easypost is voor ons interessant omdat wij verschillende kostencenters hebben die elk een aparte factuur ontvangen. In zee gaan met EasyPost was voor ons dan ook een no-brainer.
 
Meer info Wat onze klanten zeggen
 
 
 
Aanvullende diensten
 

Hoe kunnen we uw bedrijf nog steeds helpen optimaliseren?

 
Easyprint
 

Met EasyPrint doen we dat allemaal voor u. In één doorlopende flow, van het uitprinten van uw document tot het leveren bij uw geadresseerde.

 
Meer info
 
Postophaling en verwerking
 

We halen al uw post dagelijks op, verwerken hem in ons productiecentrum en bezorgen alles nadien bij Bpost, onze ervaren partner dat verantwoordelijk is voor de distributie van de post. Eenvoudig, efficiënt en goedkoop.

 
Meer info